dizajn interijera

Dizajnerica interijera i cvijeća Liliana Lelas

studio2 dizajn interijera o nama

 

 

Liliana Lelas vlasnica je dizajnerskog studia Studio2 iz Splita. Svoj dizajnerski put započela je preko svoje prve ljubavi, cvijeća. Cvijeće, more, Split, Dalmacija i Mediteran njezin su izvor energije i ideja.

 

Dizajnerski namještaj s potpisom poznatih svjetskih dizajnera dodaje uz svoje osobne dizajnerske radove, namještaj po njenom dizajnu i nacrtu implementira u svoju sliku i viziju uređenja interijera tako da Liliana s posebnim dodirom vješto i hrabro kombinira moderni i klasični dizajn. Taj spoj modernog i klasičnog stila posebno se ističu u uređenju interijera starih vila i u interijerima unutar starih Splitskih zidina Dioklecijanove palače.

 

Svaki interijer koji Liliana uređuje nosi poneki njen osobni potpis po kojem su njeni radovi prepoznati. Osim samog dizajna interijera, Liliana dizajnira namještaj i drvene elemente namještaja koji po njenim crtežima i nacrtima izrađuju tvornice ili vrhunski Splitski stolari, ističu se i njeni radovi od kovanog željeza kao i dizajnerski kamini i roštilji od pravog bračkog kamena.

 

Studio2 okupio je tim iskusnih i kvalitetnih majstora zanata; stolare, keramičare, soboslikare, kamenoklesare, umjetnike pomoću kojih Liliana Lelas kod svakog rada svakom svom klijentu pridodaje maksimalnu pozornost za svaki i najsitniji detalj u uređenju interijera, vila, stanova, kuća, apartmana, kavana, restorana, butika, trgovina, terasa ili okućnica.